VITPILEN 401

Tradicija ni nepomembna stvar, sploh če gre za Husqvarno, najstarejšo znamko motociklov. Sploh če se vrnejo h koreninam z imenom Vitpilen. V švedskem jeziku to pomeni srebrna puščica. Imajo tudi črno puščico, a to je že druga zgodba, bolj za na teren.
6.650,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

Vitpilen 401

Vitpilen 401 je skromen junak med 500 ccm motocikli. Njegova trdnost, majhna teža in “neked” položaj pri vožnji zagotavlja nasmeh, ki se skriva pod čelado. Motor zmore 43 'konjev' pri 9.000 vrtljajih na minuto, kar ob le 148 kilogramih, če odštejemo gorivo, pomeni izredno živahno in lahkotno vodenje skozi ovinke. Nove barve in grafika za leto 2022 izboljšajo sicer osupljiv videz in odražajo progresivno mešanico sodobnega oblikovanja in klasičnega oblikovanja, ki sledi švedski dediščini znamke.

Agregat

Kompakten in sodoben 373 kubični enovaljnik zagotavlja impresivnih 32 kW ali 44 KM pri 37 Nm navora v nizkem območju vrtljajev, zaradi česar je popoln za mestno vožnjo. Vgrajeno ima gred za blaženje vibracij in elektronsko vbrizgavanje goriva, ki ga upravlja sistem "ride-by-wire. Sistem zagotavlja oster, vendar prefinjen nadzor moči ter nizko porabo goriva. Motor je eden redkih v svojem segmentu, ki je opremljen s "quick shifterjem".

LED žarometi

Sprednja iz zadnja luč sta nepograšljiv element motocikla Vitpilen 401.  LED luč je več kot samo oblikovalski element, saj je LED luč na motociklu Vitpilen 401, najnaprednejša luč v tem segmentu. Osvetljena je tudi armatura, izpostaviti pa je potrebno LED smernike.

Okvir

Osnova motocikla Vitpilen 401 je lahek jekleni cevni okvir. Takšen okvir daje motociklu lahkoten značaj in okretnost. Izdelan iz robotsko varjenih jeklenih hidroformiranih cevi ponuja vozniku natančne povratne informacije. Zasnovan s posebnimi upogibnimi lastnostmi, okvir deluje v harmoniji z nastavljivim WP vzmetenjem.