HUSQVARNA TE 250i

V letu 2023 bodo vsa kolesa Enduro opremljena z vrhunskimi pnevmatikami Michelin Enduro. Za oboljši oprijem so bile spremenjene nastavitve vzmetenja na vilicah in amortizerju. Nova hidravlika Braktec nudi vrhunsko zavorno moč in popolno modulacijo sklopke v vseh pogojih.
11.060,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

Husqvarna TE250i

TE 250i ima enostavnost vzdrževanje kot 2-taktni motor in ga še poenostavi s pomočjo elektronskega vbrizgavanja goriva. To pomeni, da se dovajanje goriva samodejno prilagaja, kar odpravlja potrebo po menjavi "diz", medtem ko se 2-taktno olje uravnava neodvisno glede na razmere na terenu, kar odpravlja potrebo po predhodnem mešanju goriva. Ne glede na to, ali se vozite na različnih nadmorskih višinah, na različnem terenu ali spreminjajočih se temperaturah, vbrizgavanje goriva zagotavlja vsakič popolnoma nadzorovano dovajanje moči. Z motorjem, okvirjem, karoserijo in vzmetenjem, ki je vodilni v razredu, je ta okretni lahek motor super izbira za premagovanje najtežjih terenov.

NOVA GENERACIJA

Vbrizg goriva prinaša optimalno delovanje ne glede na nadmorsko višino ali temperaturo zraka, dve različni krivulji delovanja motorja in predvsem bolj učinkovito in linearno podajanje moči.

Krmilo

Pri Husqvarni so se odločili, da bojo njihovi motorji še naprej opremljeni za Neken aluminjastim krmilom in ODI lock-on grip ročkami. ODI grip ročke dajejo vozniku boljši oprijem. Neken krmilo pa izboljša pozicijo voznika na motorju.

Krmilo motorja

Vilice WP Xplor 48

WP Xplor 48 so popolnoma prenovljene in prilagojene izključno za enduro voznike. Vsak teleskop ima svojo vzmet, kar omogoča različne nastavitve amortizacije za posameznika. V levem teleskopu se nastavlja kompresija, v desnem pa odboj - rebound. “Pre-load” je nastavljiv brez posebnega orodja.