SVARTPILEN 401 AKCIJA

Tradicija ni nepomembna stvar, sploh če gre za Husqvarno, najstarejšo znamko motociklov. Sploh če se vrnejo h koreninam z imenom Svartpilen. V švedskem jeziku to pomeni črna puščica. Imajo tudi srebrno puščico, a to je že druga zgodba, bolj za cesto, črna pa je za v blato in prah.
5.450,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

Svartpilen 401

Svartpilen 401 je skromen junak med 500ccm motocikli. Njegova trdnost, majhna teža in “neked” položaj pri vožnji zagotavlja nasmeh, ki se skriva pod čelado. Motor zmore 43 'konjev' pri 9.000 vrtljajih na minuto, kar ob le 148 kilogramih, če odštejemo gorivo, pomeni izredno živahno in lahkotno vodenje skozi ovinke. Nove barve in grafika za leto 2022 izboljšajo osupljiv videz in odražajo progresivno mešanico sodobnega oblikovanja in klasičnega oblikovanja, ki sledi švedski dediščini znamke.

Agregat

Kompakten, sodoben 373 ccm enovaljnik zagotavlja impresivnih 32 kW ali 44 KM pri 37 Nm navora v nizkem območju vrtljajev, zaradi česar je popoln za mestno vožnjo. Vgrajeno ima protiutežno gred proti vibracijam in elektronsko vbrizgavanje goriva, ki ga upravlja sistem ride-by-wire. Sistem  zagotavlja oster, vendar prefinjen nadzor moči ter nizko porabo goriva. Motocikel je eden redkih v svojem segmentu, ki je opremljen s “quick shifterjem”.

LED žarometi

Sprednja iz zadnja luč sta nepograšljiv element motocikla Svartpilen 401. LED luči sta več kot samo oblikovalska elemena, saj sta na motociklu Svartpilen 401 najnaprednejši v segmentu. Osvetljena je tudi armatura, potrebno pa je izpostaviti, da so tudi smerniki LED.

Okvir

Osnova Svartpilen-a 401 je lahek jekleni cevni okvir, ki zagotavlja lahkoten značaj motocikla in  okretnost. Izdelan iz robotsko varjenih jeklenih hidroformiranih cevi, okvir ni le močan, ampak  vozniku ponuja tudi natančne povratne informacije. Zasnovan s posebnimi upogibnimi lastnostmi, okvir deluje v harmoniji z nastavljivim vzmetenjem WP vzmetenjem.