SVARTPILEN 125 AKCIJA

Tradicija ni nepomembna stvar, še posebej če gre za Husqvarno, najstarejšo znamko motociklov. Sploh če se vrnejo h koreninam z imenom Svartpilen. V švedskem jeziku to pomeni črna puščica. Imajo tudi srebrno puščico, a to je že druga zgodba, bolj za cesto. Črna puščica pa je za v blato in prah.
4.450,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

Svartpilen 125

Motor Svartpilen 125 je stroj, ki je estetsko dovršen, urban in moderen. Lahko bi nastopal v znanstveno fantastičnem filmu, kjer bi glavnega junaka popeljal proti sončnemu zahodu. Šalo na stran, lahko rečemo, da se lahko pelje praktično povsod, presenetljivo suvereno.

Agregat

Kompakten, sodoben 125 kubični enovaljnik zagotavlja 11 kW ali 15 KM pri 21 Nm navora v območju nizkih vrtljajev, kar zagotavlja popolno mestno vožnjo. Vgrajeno ima gred za dušenje vibracij.

LED žarometi

Sprednja iz zadnja luč sta nepograšljiva elementa motocikla Svartpilen 125.  Luči sta več kot samo oblikovalski element, saj je LED na motociklu Svartpilen 125, najnaprednejša luč v tem segmentu. Osvetljena je tudi armatura, potrebno pa je izpostaviti, da so tudi smerniki LED.

Okvir

Osnova Svartpilen-a 125 je lahek jekleni cevni okvir. Takšen okvir daje motociklu lahkoten značaj motocikla in okretnost. Izdelan iz robotsko varjenih jeklenih hidroformiranih cevi, okvir ni le močan, ampak ponuja vozniku tudi natančne povratne informacije. Zasnovan s posebnimi upogibnimi lastnostmi, okvir deluje v harmoniji z nastavljivim vzmetenjem WP vzmetenjem.