Pravno obvestilo

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z registracijo v spletno trgovino in s strinjanjem s splošnimi določili se šteje, da uporabnik soglaša, da se njegovi osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov spletne trgovine motoxgeneration.com ter da se strinja z uporabo njegovih podatkov na način in v namene, opisane spodaj. Uporabnik spletne trgovine motoxgeneration.com se strinja, da spletna trgovina zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu uporabnika. Spletna trgovina se zavezuje, da bo z osebnimi podatki uporabnika rokovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljala in obdelovala izključno v namen izboljševanja in uvajanja novih storitev v spletno trgovino. Uporabnikovi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, za katerega so bili posredovani. Podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran spletne trgovine motoxgeneration.com je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije na spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Spletna trgovina motoxgeneration.com prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali v upravljanju tretjih oseb spletna trgovina motoxgeneration.com ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnosti delovanja teh spletnih strani.

REGISTRACIJA IN PREKLIC REGISTRACIJE

Uporabnik spletne trgovine motoxgeneration.com se lahko registrira na istoimenski spletni strani pod povezavo Registracija. Uporabnik izpolni obrazec, v katerega navede osebne podatke, ime, priimek, stalni naslov, telefonsko številko, elektronski naslov. Uporabnik si za prijavo v spletno trgovino izbere uporabniško ime in geslo. V primeru, da uporabnik ne želi posredovati kateregakoli obveznega podatka ali ne sprejme potrdila o prejemu prijave, potem ne bo mogel uspešno dokončati registracijo in posledično njegova prijava v spletno trgovino motoxgeneration.com ne bo izvedena.

RAZLIKA MED REGISTRACIJO IN PRIJAVO

Registracija pomeni prvi vpis v bazo podatkov, kjer uporabnik vpiše podatke, ki so predpogoj za izvedbo nakupa. Prijava pomeni, da so uporabnikovi podatki že zapisani v bazo, zato je za vsak nadaljnji nakup potrebno le uporabniško ime in geslo, ki si ga je uporabnik izbral ob registraciji.

NAMEN ZBIRANJA IN HRANJENJA OSEBNIH PODATKOV

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov fizičnih in pravnih oseb je: – olajšanje nakupovanja, saj uporabniki tako ne potrebujejo vsakič znova vnašati svojih osebnih podatkov, ki so potrebni za uspešno dostavo izdelkov; – razrešitev mogočih težav pri naročilu in dostavi izdelkov.

AVTORSKE PRAVICE

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna trgovina motoxgeneration.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Vsebino spletne trgovine ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršen koli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja spletne trgovinemotoxgeneration.com , ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?