HUSQVARNA TE 300i AKCIJA

V letu 2023 bodo vsa kolesa Enduro opremljena z vrhunskimi pnevmatikami Michelin Enduro. Za oboljši oprijem so bile spremenjene nastavitve vzmetenja na vilicah in amortizerju. Nova hidravlika Braktec nudi vrhunsko zavorno moč in popolno modulacijo sklopke v vseh pogojih.
9.299,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

NOVA GENERACIJA 2-TAKTNI

TE 300i z 2-taktnim agregatom omogoča enostavno vzdrževanje s pomočjo elektronskega vbrizgavanja goriva pa ga še poenostavi. Dovajanje goriva se samodejno prilagaja, kar odpravlja potrebo po menjavi šob - "diz", medtem ko se dotok olja za 2-taktni agregat uravnava neodvisno glede na razmere na terenu, zato ni potrebno predhodno mešanje goriva. Ne glede na to, ali se vozite v spreminjajočih se razmerah, na različnih nadmorskih višinah, različnem terenu ali spreminjajočih se temperaturah, sistem vbrizgavanja goriva zagotavlja vsakič popolnoma nadzorovano dovajanje moči. Z motorjem, okvirjem, in vzmetenjem, ki je vodilno v razredu, je ta okreten lahek motor super izbira za premagovanje najtežjih terenov.

NOVA
GENERACIJA

Vbrizg goriva prinaša optimalno delovanje ne glede na nadmorsko višino ali temperaturo zraka, dve različni krivulji delovanja motorja in predvsem bolj učinkovito in linearno podajanje moči.

Krmilo

Pri Husqvarni so se odločili, da bojo njihovi motorji še naprej opremljeni za Neken aluminjastim krmilom in ODI lock-on grip ročkami. ODI grip ročke dajejo vozniku boljši oprijem. Neken krmilo pa izboljša pozicijo voznika na motorju.

Vilice WP Xplor 48

WP Xplor 48 so popolnoma prenovljene in prilagojene izključno za enduro voznike. Vsak teleskop ima svojo vzmet, kar omogoča različne nastavitve amortizacije za posameznika. V levem teleskopu se nastavlja kompresija, v desnem pa odboj - “rebound”. “Pre-load” je nastavljiv brez posebnega orodja.