HUSQVARNA FE 250

Stroj, ki je namenjen za zabavo in dirke na najvišji ravni. Husqvarna FE250 to definitivno je.
12.060,00 €
Ali plačilo na obroke (LeanPay)
Splošne pogoje poslovanja Leanpay si lahko preberete na strani www.leanpay.si.
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave

ENDURO PRECIZNOST 4-TAKT

Lahek, kompakten in umirjen motor FE250 je najbolj zaželen na tehničnih podlagah, kjer vozniku nudi vodljivost in moč ob enem. V letu 2022 so vsa kolesa Enduro opremljena z vrhunskimi pnevmatikami Michelin Enduro. Za oboljši oprijem so bile spremenjene nastavitve vzmetenja na vilicah in amortizerju. Nova hidravlika Braktec nudi vrhunsko zavorno moč in popolno modulacijo sklopke v vseh pogojih. 

AGREGAT

Novi agregat FE250 zasnovan tako, da je močnejši, lažji in bolj kompakten. Vse glavne komponente in ureditev glavne gredi je so skrbno postavljene tako, da najbolje ustreza samemu delovanja celotnega motocikla. Posledično je agregat 20mm krajši in 0,7 kg lažji od prejšnjega, ki tehtal skupno 27,6 kg vključno z električnem vbrizgom goriva. Poleg tega je za moč agregata izboljšana v celotnem območju 12.800 vrtljajev. FE250 je primeren za profesionalne in amaterske voznike.

Glavna gred

Nova glavna gred ni le bolj toga, ampak ima tudi 6mm krajši takt. Krajši takt omogoča bolj svobodno, hitro in bolj odzivno dodajanje moči motorju. Prenovljena glavna gred ima predpisan servisni interval na 135 delovnih ur in to pod garancijo. Ta podatek govori o vrhunski kvaliteti!

Kolesa in pnevmatike

Črni obroči iz lahke zlitine z visoko trdoto blagovne znamke DID se idealno podajo z CNC obdelano pesto, katera nudi boljšo trdoto in vodljivost samemu motociklu. Napere so in eloksiranega aluminija, kar zagotavlja trajnost. Motor je opremljen z pnevmatikami “Michelin Enduro Soft”.