HUSQVARNA TE 150 AKCIJA

Položaj ulaznog modela u TE arsenalu, nije sam po sebi očigledan za TE 150. Opremljen istim poboljšanjima kao i drugi modeli u TE seriji, kao što su novi okvir, prilagođeni ovjes, novi izgled i potpuno novi TBI sustav ubrizgavanja goriva, dovoljno je da drži korak s velikima i zahtijeva isto poštovanje.
10.700,00 €
Ili plaćanje na rate (LeanPay)
Opće uvjete i odredbe Leanpaya možete pročitati na www.leanpay.si.
Pošalji na
*
*
Način isporuke
Naziv
Procijenjena isporuka
Cijena
Nema mogućnosti dostave

PRILAGODLJIVOST

Priprema za utrku nikada nije bila tako jednostavna. Zahvaljujući novom ovjesu, linija TE 2024 omogućit će postavke potpuno bez alata na prednjem ovjesu, kao i na stražnjem ovjesu. Na stražnjoj strani, naša pobjednička tehnologija uvodi potpuno novi dizajn amortizera s ručnim podešavanjem nadzora dvostrukog tlaka. To vozaču omogućuje postavljanje velikih ili malih brzina u sekundi. Na prednjoj strani se vilice također lako ručno podešavaju putem prekidača na donjoj peti i na gornjoj kapici vilice. Postavke ovjesa jednostavne su poput davanja gasa.

AGREGAT

Dobesedno v svojem razredu ima TE 150 letnika 2024 impresivno zalogo moči za svojo velikost. Z veliko prerazporeditvami, dodelavami, ali razvojem od začetka naprej, impresivnimi 37,6 konjskimi močmi, s skupno težo le 18,8 kg je postal merilo uspešnosti za mlade, začetnike in izkušene enduro voznike, ki iščejo lahek in okreten 2-taktno offroader.      

OKVIR

Posebej zasnovan za dolgotrajno trdnost je serija TE zasnovana okoli popolnoma novega prašno barvanega okvirja, ki vozniku omogoča odličen odziv, absorpcijo energije in stabilnost pri visokih hitrostih. To je bilo doseženo s premeščanjem rotirajoče mase v okvirju in vključitvijo krmilnega ležaja za vgradnjo križa. Nosilci za vgradnjo stopalk so bili pomaknjeni navznoter, s tem pa zmanjšana možnost zatikanja. In ko se vožnja zaključi, popolnoma na novo zasnovana tačka omogoči, da vaš enduro stroj stoji zelo pokončno.      

TRDNOST

Serija TE letnika 2024 ostaja trdna pri vsaki hitrosti, zahvaljujoč prestavljeni poziciji krmilnega ležaja in s CNC-izdelanem nosilcu krmila. Narejen iz najboljšega aluminija nosilec optimalno izboljša trdoto krmilne cevi, odlično uravna cevi vzmetnih vilic in izboljša geometrijo spon vilic za zagotavljanje visoke odzivnosti delovanja vilic, da ne omenjamo nepremagljive stabilnosti na tistih ultra hitrih, ravnih in drugih posebnih etapah. Na novo oblikovane terenu prilagojena os za pritrditev koles omogoča povečan oprijem ter zmanjšuje zvijanje krmila. S fiksno vgradnjo, omogoča odlično prilaganje nastavitev nosilca krmila.