HUSQVARNA FE 350

Poznata po svojoj agilnosti od 250 ccm i snazi od 450 ccm, Husqvarna FE 350 izgradila je reputaciju svestranosti. Ali to ne znači kompromise. Stjecanje trenutne prepoznatljivosti dolaskom u 2014. godini postao je vodeći model u klasi zbog svoje vozne sposobnosti i izlazne snage. Za 2024. donosi novi stav prema habanju, izazivajući nove granice visokim performansama.
12.700,00 €
Ili plaćanje na rate (LeanPay)
Opće uvjete i odredbe Leanpaya možete pročitati na www.leanpay.si.
Pošalji na
*
*
Način isporuke
Naziv
Procijenjena isporuka
Cijena
Nema mogućnosti dostave

ENDURO NAPREDAK 4-STROKEć

Priprema za utrku nikada nije bila tako jednostavna. Zahvaljujući novom ovjesu, linija FE 2024. omogućit će postavke bez alata na oba kraja motocikla. Na stražnjoj strani, naša pobjednička tehnologija uvodi potpuno novi dizajn amortizera s ručnim podešavanjem nadzora dvostrukog tlaka. To vozaču omogućuje postavljanje velikih ili malih brzina u sekundi. Na prednjoj strani vilice se također lako ručno podešavaju prekidačima na donjoj papuči i na gornjoj kapici vilice. Postavke ovjesa jednostavne su poput davanja gasa.

AGREGAT

Lahek, kompakten in težak samo 28,8 kg je FE 350  izvrsten primer inženirske tehnike.  Za letnik 2024 je bil oblikovan z mislijo centralizirati maso, naklon pomakniti 2° nazaj in premakniti zobnik za izboljšano razporeditev teže, boljša voznost in boljšo lego. Pospešek z 51 KM moči in inteligentna zasnova za nizko obrabo, zagotavljata užitek pri vsakem navoju ročice plina

OKVIR

Posebej zasnovan za dolgotrajno trdnost je serija FE zasnovana okoli popolnoma novega prašno barvanega okvirja, ki vozniku omogoča odličen odziv, absorpcijo energije in stabilnost pri visokih hitrostih. To je bilo doseženo s premeščanjem rotirajoče mase v okvirju in vključitvijo krmilnega ležaja za vgradnjo križa. Nosilci za vgradnjo stopalk so bili pomaknjeni navznoter, s tem pa zmanjšana možnost zatikanja. In ko se vožnja zaključi, popolnoma na novo zasnovana tačka omogoči, da vaš enduro stroj stoji zelo pokončno.

TRDNOST

Serija FE letnika 2024 ostaja trdna pri vsaki hitrosti, zahvaljujoč prestavljeni poziciji krmilnega ležaja in s CNC-izdelanem nosilcu krmila. Narejen iz najboljšega aluminija nosilec optimalno izboljša trdoto krmilne cevi, odlično uravna cevi vzmetnih vilic in izboljša geometrijo spon vilic za zagotavljanje visoke odzivnosti delovanja vilic, da ne omenjamo nepremagljive stabilnosti na tistih ultra hitrih, ravnih in drugih posebnih etapah. Na novo oblikovane terenu prilagojena os za pritrditev koles omogoča povečan oprijem ter zmanjšuje zvijanje krmila. Omogočeno s fiksno vgradnjo, omogoča odlično prilaganje nastavitev nosilca krmila.