HUSQVARNA FE 250

FE 250 bio je paket za ozbiljne vikend ratnike i sezonske prvake, i to s dobrim razlogom. Najbolja vodljivost, dovoljno niski okretni moment i sposobnost vožnje za povećanje samopouzdanja olakšavaju brzu vožnju i otkrivanje granica. S modelom godišta 2024. sve je postalo još bolje, s novim okvirom, poboljšanim ovjesom i novim izgledom postavljate vlastite granice.
12.400,00 €
Ili plaćanje na rate (LeanPay)
Opće uvjete i odredbe Leanpaya možete pročitati na www.leanpay.si.
Pošalji na
*
*
Način isporuke
Naziv
Procijenjena isporuka
Cijena
Nema mogućnosti dostave

ENDURO PRECIZNOST 4-TAKTNI

Priprema za utrku nikada nije bila tako jednostavna. Zahvaljujući novom ovjesu, linija FE 2024 omogućit će postavke potpuno bez alata na prednjem ovjesu, kao i na stražnjem ovjesu. Na stražnjoj strani, naša pobjednička tehnologija uvodi potpuno novi dizajn amortizera s ručnim podešavanjem nadzora dvostrukog tlaka. To vozaču omogućuje postavljanje velikih ili malih brzina u sekundi. Na prednjoj strani se vilice također lako ručno podešavaju putem prekidača na donjoj peti i na gornjoj kapici vilice. Postavke ovjesa jednostavne su poput davanja gasa.

AGREGAT

Lahek, kompakten in težak samo 27,8 kg je FE 250  izvrsten primer inženirske tehnike. Za letnik 2024 je naklon cilindra pomaknjen za 2° nazaj, premaknjen je zobnik s tem pa je bila izboljšana razporeditev teže in izboljšana lega. Z 42 konjskimi močmi in inteligentno zasnovo za nizko obrabo, zagotavlja užitek pri vsakem obratu ročice plina.

.

OKVIR

Posebej zasnovan za dolgotrajno trdnost je serija FE zasnovana okoli popolnoma novega prašno barvanega okvirja, ki vozniku omogoča odličen odziv, absorpcijo energije in stabilnost pri visokih hitrostih. To je bilo doseženo s premeščanjem rotirajoče mase v okvirju in vključitvijo krmilnega ležaja za vgradnjo križa. Nosilci za vgradnjo stopalk so bili pomaknjeni navznoter, s tem pa zmanjšana možnost zatikanja. In ko se vožnja zaključi, popolnoma na novo zasnovana tačka omogoči, da vaš enduro stroj stoji zelo pokončno.

TRDNOST

Serija FE letnika 2024 ostaja trdna pri vsaki hitrosti, zahvaljujoč prestavljeni poziciji krmilnega ležaja in s CNC-izdelanem nosilcu krmila. Narejen iz najboljšega aluminija nosilec optimalno izboljša trdoto krmilne cevi, odlično uravna cevi vzmetnih vilic in izboljša geometrijo spon vilic za zagotavljanje visoke odzivnosti delovanja vilic, da ne omenjamo nepremagljive stabilnosti na tistih ultra hitrih, ravnih in drugih posebnih etapah. Na novo oblikovane terenu prilagojena os za pritrditev koles omogoča povečan oprijem ter zmanjšuje zvijanje krmila. S fiksno vgradnjo, omogoča odlično prilaganje nastavitev nosilca krmila.