Servis vzmetenja - ikona  SERVIS MOTO IN MTB VZMETENJA

Podjetje Motoxgeneration je v mesecu Februarju 2021 postalo edini in uradni pooblaščeni prodajalec in serviser za blagovno znamko WP SUSPENSION v Sloveniji. WP SUSPENSION je vodilna blagovna znamka v svetu motociklizma.

Zaradi tekočega šolanja in izobraževanja dosegamo visoko kakovostne rezultate, h katerim pripomorejo najnoveša orodja za servis vašega vzmetenja.

Poleg prodaje vam nudimo:

  • servis vzmetenja,
  • obnovo vzmetenja,
  • nastavitev vzmetenja.

Vse našteto Vam nudimo pri vseh vam ljubih blagovnih znamkah, kot so SHOWA, KYB, FOX, ROCKSHOX.

WP SUSPENSION ima prva vgrajenja pri KTM, HUSQUARNA, GAS GAS in SHERCO.

Pri servisu vzmetenja nudimo 10ur jamstva na servis.

Preverba delovanja vzmetenja

Veliko, če ne kar največ, k izkušnji vožnje pripomore vzmetenje motocikla. Gre za komponento, ki je ena izmed kompleksnejših, zato je servis potrebno prepustiti strokovnjakom, ki imajo poleg nujno potrebnega znanja tudi potrebno orodje za poseg.
Navkljub dejstvu, da so novejši motocikli vedno bolj prilagojeni uporabniku in da se lahko praktično že vsak voznik 'igra' z nastavitvami, se je potrebno tudi tukaj zavedati, da so le redki tisti, ki znajo pravilno nastaviti delovanje vzmetenja in s tem vozniku pod čelado pričarati nasmešek.

Menjava ležajev v krmilu ali na nihajki

Menjava ležajev v krmilu ali na nihajki

Nekoliko kompleksnejša je tudi menjava ležajev v krmilu ali na nihajki. Tega ne počnemo po vsaki vožnji, ampak na daljša časovna obdobja, približno enkrat letno. Ko vse skupaj razstavimo, s krpo očistimo in odstranimo staro mast in umazanijo ter pregledamo morebitne poškodbe in obrabo ležajev. V primeru, da je vse brezhibno, nanesemo novo mast za ležaje in nato postopek ponovimo v obratnem vrstnem redu.